Goedkoop naar Thailand

"Goedkoop naar Thailand"


Phuket

Thailand staat bekend om zijn toeristische trekpleisters en Phuket is een van de populairste vakantie bestemmingen van de eilandengroep in 't zuiden. De stad van Phuket is een thaise reisbestemming dat een ruim aantal activiteiten en trekpleisters bied zoals onder andere, languitgerekte witte stranden, diverse cabarat en fantasy shows en een zeer gevarieerd aanbod van uitstekende bars/cafe's.Reacties:

9 nov. 2011 14:46:04
kreka
Phuket is really exciting place, a lot of attractions, excellent vacation opportunities for tourists, though a bit on this page have found little information about it. It's worth a visit here is ... http://www.travel-attractions-country.info/
19 feb. 2011 12:20:23
peter
Het nachtleven op Phuket

Paton Beach is dan the place to be om je te midden van al dit geweldigs te bevinden. Onder andere omdat dit populaire Patong strand vele resorts heeft en geloceerd is midden in het uitgaansleven, zo voorkom je gelijk een hoop kosten van heen en weer gereis. Van alle gewilde plekken beschrijf ik er hieronder enkele.

Disco's/clubs van Phuket

Reizigers die ervan houden om tijdens hun vakantie discotheken te bezoeken zullen blij zijn om te lezen dat er vele opvallende clubs zijn in de stad van Phuket. De meest populaire clubs in Phuket zijn onder andere het alom bekende Patong Tiger Club en uiteraard de Banana Disco, Safari club, Patong Tai Pan etc zijn het meest geschikt om snachts te bezoeken.


Bars/pubs op Phuket

Er zijn werkelijk duizenden barretjes te vinden op Phuket en de meeste zul je vinden in Patong. Er zijn verschillende soorten bars, van bierbars, Irish pub's, cocktail bars, wijnbars, gogo bars en homo bars. Een paar van de populairste bars zijn toch wel the Kangaroo bar, Molly Malone's Irish Pub, Patong Aussie bar en de immens populaire Boatbar.

Phuket's bierbar's

Biercafe's zijn zeker het meest populaire type bar wat Phuket bied. Dit type van uitgaansleven komen in alle soorten en maten voorbij en de meeste kun je vinden nabij Soi Bangla aan 't Patong strand. Wat deze bars zo populair en uniek maakt is het feit dat er vele sexy en knappe meiden werken. Bezoekers die geinteresseert zijn in een van de meiden kunnen haar als 't ware afkopen voor de avond om gezelschap gehouden te worden.

Phuket's Go Go bars

Thailand staat wel bekend om zijn gogo bars en er zijn een flink aantal uitstekende Go Go bars te vinden op het eiland voor reizigers om uit te zoeken. Je kan naar een van de vele GoGo bars gaan geloceerd aan het populaire Bangla Road in Patong. Simpel gezegd zijn Thaise GoGo bars kroegen waar de Thaise meiden zeer schaars gekleed op het podium dansen

Reactie plaatsen:

Dit wordt alleen getoond aan de beheerder(s) van deze website!